Hvorfor Contractpedia?

Flyt dine kontrakter fra skuffen til skyen.


Digitaliser og transformer den måde, du forvalter dine aftaler på. Contractpedia er et interaktivt system, som finder steder, hvor du kan spare penge på dine forpligtelser. Bliv opmærksom på dine faktiske omkostninger, juridiske og økonomiske forpligtelser og konsekvenser af enhver forpligtelse. Kontrakter og abonnementer findes overalt, og du har brug for et centralt sted til dem alle – med transparens og overblik.
Oversigt over alle kontrakter

Få en komplet oversigt over alle forpligtelser, der er indgået med andre organisationer eller personer, og bliv opmærksom på, hvilke kontrakter der automatisk fornys.

 

Træf velovervejede beslutninger

Kend dine monetære og retlige forpligtelser for det kommende år samt de faktiske omkostninger for hver af dine forpligtelser. Brug denne viden i din organisation.

 

Mist ikke dine værdifulde aktiver

Contractpedia hjælper dig med at bevare dine værdifulde aktiver. Du bliver fx mindet om at inddrage aktiver fra folk, der ikke længere er i organisationen.

 

Vær parat til at forberede budgettet

Contractpedia hjælper dig med at forberede budgettet for næste år på baggrund af kontrakter og samlede forpligtelser for alle afdelinger.

 

Bevar kontrollen

Tildel roller, og bevar kontrollen over de ansvarlige personer i din organisation, der skal bringe en kontrakt til ophør, før det er for sent, og den automatisk bliver fornyet.

 

Spild ikke penge

Contractpedia hjælper dig med at spare penge på mange forskellige måder. Spild ikke penge på et aktiv, du allerede har, men som befinder sig i en anden afdeling og ikke er i brug.

 

Få flere fordele

Contractpedia viser dig ikke kun, hvordan folk er knyttet til kontrakter, men også deres uddannelse og kompetencer, så de kan nå deres fulde potentiale til gavn for virksomheden.

 

Kend dine disponible aktiver

Med Contractpedia vil du aldrig igen komme i en situation, hvor du eller afdelingerne i din organisation fortsat skal betale for et aktiv, der ikke længere er nødvendigt eller i brug.